Tarief:

Het tarief is 65,- voor een sessie.

Praktijkadres:

Herenweg 170
1822 AK Alkmaar

Telefoon 06 37452536
Email: info@levensspiraal.nl 

Links naast het huis de trap op!

Mijn handelsnaam is Psychosociale praktijk C.M. Voogd.
Postadres: Zeswielen 16, 1823 DK Alkmaar.
Voor meer informatie kun je kijken op mijn site
www.praktijk-cmvoogd.nl

Kaart van Herenweg 170, 1822 AK Alkmaar

Vergoeding vanuit de zorgverzekering 
Veel verzekeraars vergoeden psychosociale therapie voor een groot deel bij een aanvullende verzekering. Klik hier voor een overzicht of neem voor actuele informatie contact op met je zorgverzekering.

Geen vergoeding vanuit de zorgverzekering
Als je wel belangstelling hebt en een inkomen op bijstandsniveau, is er in overleg een speciaal tarief mogelijk na het intakegesprek.

Eerste gesprek
De kosten van het intakegesprek zijn de standaard kosten per sessie. Dit gesprek is vrijblijvend. Het is een kennismakingsgesprek waarbij jouw situatie en mijn mogelijkheden in kaart worden gebracht.

Verwijsbrief van de Huisarts
Voor een afspraak is geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Het kan wel een vereiste zijn voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

De beroepsvereniging NFG

20150618-nfg-met-tekstHet NFG is een onafhankelijke belangen behartiging organisatie voor professionals die werkzaam zijn in het complementaire psychosociale werkveld. De NFG ondersteunt daar waar mogelijk. Ze onderhouden contacten met de zorgverzekeraars, de koepel-organisatie én de politiek. Natuurlijk zijn zij er óók voor cliënten. Zij bewaken de kwaliteit van de aangeboden zorg. Komen u en uw therapeut er niet uit dan is er het NFG klacht- en tuchtrecht.

Tevens ben ik ingeschreven in het AGB register.
Het AGB-register is hét identificerende register in de zorg, met de AGB-code als unieke sleutel.

Tot slot ben ik geregistreerd bij de overkoepelende organisatie RBCZ:

20150618-rbcz

RBCZ registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen. Zij zijn op deze manier verzekerd van een onafhankelijk tuchtrecht. Dat schept duidelijkheid voor beroepsbeoefenaren en cliënten. RBCZ behartigt hun belangen en is een betrouwbare intermediair tussen beroepsorganisatie en de zorgverzekeraars

Verdere informatie vindt u op de website van de RBCZ en de TCZ .